Annonsering


Tjeneste

Annonsering på nett er kanskje det lureste du kan gjøre for å gi merkevaren din en ekstra boost i synlighet. Vi bistår deg med å kommunisere ditt unike budskap for omverdenen - på en gjennomtenkt, målrettet og kostnadseffektiv måte.

gi din synlighet en boost

For å lykkes med annonsering på nett er det lurt å ha et byrå i ryggen som kan veilede, administrere og lage godt innhold. Pengene du bruker på et markedsføringsbyrå er penger du vil tjene inn igjen med knallgode annonser. Heliks sørger for at du alltid har optimaliserte kampanjer som skaffer deg salg, leads eller merkevarebevissthet.

Hvor vil du nå ut med ditt budskap?

Det finnes veldig mange plattformer du kan annonsere på. Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, Schibsted and mange flere.

Er du ikke sikker på hvilket plattform som passer til det du vil nå ut med? Slå av en prat med oss så forklarer vi deg hva som passer til de ulike plattformene. 

PRINT OG MEDIA

Printannonser fungerer fortsatt, spesielt om du kun ønsker en bevissthet og kjennskap til merkevaren eller produktet ditt. Mange aviser og magasiner gir ofte rabatter på printannonser også som kan være en god deal for din bedrift.

Heliks designer annonser i hvilket som helst format du ønsker, om det er en helside, halvside, eller mindre størrelser. 

jakobsasen finansavisen annonse

Jeg trenger hjelp med å sette opp annonsekonto, kan dere hjelpe meg?

Det kan vi! Riktig oppsett av annonsekonto, enten det er Facebook, Google eller andre kan være vanskelig, men det er utrolig viktig for at du skal oppnå bedre resultat på annonsene dine.

Hvor mye koster annonsering?

Med digitale annonser er du fri til å sette det budsjettet du ønsker selv. Det finnes ingen nedre eller øvre grense for hva du kan bruke.

Heliks tar ikke en andel av annonsebudsjettet ditt som mange gjør, men vi prissetter alle prosjekter ulikt med tanke på størrelse og hva som eventuelt må lages an innhold for at kampanjen din skal få best mulig resultat.

Som regel tar vi en fast pris i måneden for å kjøre annonser for deg. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Kan dere sette opp shoppingannonser?

Yes, det gjør vi. Vi kan kjøre shoppingannonser både på Facebook, Instagram og i Google. Vi har prioritet på ROAS slik at du får mest mulig for pengene dine.

Prosjekter

Kunde: Brannportal

Annonsering, Nettside, Strategi, Videoproduksjon

Kunde: Urørt Ski- og Sykkeleventyr

Annonsering, Foto, Videoproduksjon

Kunde: Primar

Annonsering, Sosiale Medier

Kunde: Rindalshytter Eiendom

Annonsering, Foto, Strategi, Videoproduksjon

Kunde: Camp Bjøntegaard

Annonsering, Nettside, Strategi