Design som skiller deg fra konkurrentene


Trenger du en ny grafisk profil, logo, annonser til trykk eller andre grafisk tjenester som virkelig får frem din unike identitet? Vi i Heliks bryr oss genuint om din merkevareidentitet, og vet samtidig at design spiller en helt sentral rolle for hvordan folk oppfatter deg.

  • Visuell identitet

  • Logo

  • Trykte medium

Visuell identitet

I dagens samfunn blir kunder eksponert for ulike bedrifter hele døgnet. Tidligere var det tilstrekkelig med noen få enkle grep for å bli gjenkjent, men det er ikke like gjeldende lenger. Nå gjelder det å få folk til å identifisere deg for den du er, gjennom en distinkt uniformering som samtidig er lett å kjenne igjen. Ikke minst må dette være synlig i samtlige kanaler og situasjoner hvor du er tilstede.


DESIGNMANUAL

Designmanual

Med en visuell identitet følger gjerne en designmanual, som er selve håndboken med oppskriften til hvordan alle designvalg og elementer skal benyttes og distribueres. Designmanualen vil gi deg ordentlig gode føringer å jobbe ut fra - enten det er i arbeidet med å drifte sosiale medier og nettside, kjøre annonsekampanjer, utforme fysisk markedsmateriell, delta på et arrangement osv.

Oline B. Sundt er vår styrke når det kommer til design. Hun har en særdeles stødig hånd og et godt øye for både detaljer og det store bildet. Om ditt behov er en full visuell identitet, en trykksak, katalog, reklamemateriell eller bare en enkel logo - denne dama fikser!

Se hennes helt egen portefølje her.