Sosiale medier


Tjeneste

Sosiale medier er kommet for å bli, og er med det også en svært viktig del av den digitale markedsføringen for bedrifter flest. 

hvorfor sosiale medier?

Med sosiale medier har du muligheten til å påvirke, inspirere, lære og overbevise målgruppen om at din merkevare er den perfekte løsningen. Om du har lyst til å tiltrekkende deg potensielle kunder og opprettholde lojaliteten til de du allerede har, så bør du definitivt være på sosiale medier.

slik hjelper vi deg med sosiale medier

I dag drifter Heliks flere kanaler i sosiale medier, som selvfølgelig knyttes til gode strategier i bunn. Ofte produserer vi også film, foto, tekst, grafikk og animasjon til disse kanalene. Vi er opptatt av å gjøre gode vurderinger og nødvendige endringer underveis for å optimalisere synligheten.

Med oss får du en velfungerende og tilpasset løsning - enten du trenger å etablere og drifte profiler helt fra bunn eller bare litt bistand her og der. Av og til trenger man rett og slett bare litt rådgivning også. 

visste du at...

Den gjennomsnittlige engasjementsraten på Instagram er mellom 1% og 5%? Dette sier noe om i hvor stor grad følgerne dine er villige til å engasjere seg i innholdet de blir presentert. Engasjementsraten for våre kunder er i gjennomsnitt på hele 10,5%. Det betyr helt enkelt at publikum liker det de ser.

Disse kanalene er vi ekstra gode på

Facebook

Instagram

LinkedIn

YouTube

Marte er vårt sterkeste kort når det gjelder sosiale medier. Her får du en spesialist som har god kompetanse og erfaring innenfor både det strategiske arbeidet, innholdsproduksjon og annonsering.