Tjeneste

Videoproduksjon

Videoinnhold er nøkkelen til økt synlighet i dagens digitale kanaler. Vi besitter utstyr og kompetanse til å utføre både små og store prosjekter - med presisjon, kvalitet og kreativitet.

Vi gjør vårt ytterste for at ditt visuelle budskap skal appellere til akkurat din målgruppe. Med nøye planlegging, høy kompetanse og profesjonelt teknisk utstyr leverer vi ferdig produkt til avtalt tid og etter dine ønsker.

Nøkkelen til økt synlighet

90%
Fill Counter

90% sier at video hjelper dem i kjøpsavgjørelsen, og 64% sier at det er mer sannsynlig at de kjøper etter å ha sett en video.

83%
Fill Counter

83% vurderer å dele en merkevarevideo videre
dersom de liker den.

80%
Fill Counter

Video øker konverteringsraten med 80% dersom den er informativ og god.

Hvilket videoinnhold ønsker du?

01. Merkevarevideo

Har du et ønske om å presentere helheten ved din virksomhet på bare få minutter? Da er en merkevarevideo løsningen. Slik vil du både bygge og styrke egen merkevare ved å la målgruppen bli bedre kjent med deg gjennom engasjement, inspirasjon og autentisitet. Alle dine unike og positive aspekter løftes frem slik at du huskes i morgen.

02. Produktvideo

En produktvideo egner seg svært godt i arbeidet med å løfte frem ditt produkt eller tjeneste. Her vil det være aktuelt å plassere produktet i sitt rette element, og fortelle alt som er verdt å vite. Og det er her videoinnhold passer som hånd i hanske, da man har muligheten til å si så mye man bare vil på kort tid. Følgerne dine vil få trygg og god kunnskap på en spennende måte, og det øker naturligvis sannsynligheten for flere konverteringer for din del.

03. Dokumentarisk video

En dokumentarisk video baseres på virkelige hendelser, og vil gjøre publikummet ditt bevisst på et bestemt tema eller problematikk. En slik video kan ha høy informasjonsverdi, og samtidig bidra til inspirasjon og ettertanke.

04. Dronevideo

Heliks har to sertifiserte droneoperatører. Vi inkorporerer ofte dronevideo i mange av våre videoproduksjoner, samtidig som vi også tilbyr leveranser av rene droneprosjekter. Dronevideo gir mange fordeler, deriblant muligheten til å vise en helhetlig oversikt over beliggenhet og omgivelsene rundt. Publikum får også et visuelt innblikk fra de råeste og mest unike vinklingene man ellers aldri ville fått.

05. Eventvideo

Ofte kan det være hensiktsmessig å forevige et event, enten det er et webinar, en konsert, en festival, et intervju, en konferanse eller en annen form for arrangement. Uansett vil en eventvideo ta vare på de unike øyeblikkene som utspiller seg, og kan brukes til promotering senere.

Se tidligere prosjekter

Kunde: Klive

Foto, Videoproduksjon

Kunde: Rørosmuseet

Videoproduksjon

Kunde: Rindalshytter Eiendom

Annonsering, Foto, Strategi, Videoproduksjon

Kunde: Budal Bygdeutvikling

Videoproduksjon

Kunde: OS ID

Videoproduksjon

Kunde: Os Trekultur

Nettside, Videoproduksjon