Økt salg med betalt annonsering


For å lykkes med betalt annonsering, er det lurt å ha et byrå i ryggen som kan veilede, administrere og evaluere. Pengene du bruker på at vi hjelper deg, er penger du vil tjene inn igjen med gode, optimaliserte annonser enten målet er synlighet og merkevarebevissthet, innhenting av leads eller direkte salg.

  • Google

  • Meta

  • LinkedIn

  • Andre

Annonser på Google

Ønsker du å styrke synligheten og tiltrekke deg potensielle kunder på nett? Da er annonsering på Google den optimale løsningen! Enten du driver en nettbutikk eller tilbyr spesifikke tjenester, gir Google Ads deg muligheten til å nå ut til de som aktivt søker etter det du har å tilby.

Leadskampanje Google Ads

Leadskampanje for norsk hytteprodusent rettet mot utlandet. 291 henvendelser og 13,84 kr per henvendelse.

Bli en del av suksesshistoriene våre, der fornøyde kunder har opplevd betydelig vekst gjennom effektiv Google-annonsering. Vi er her for å gjøre din reise med online markedsføring enkel og lønnsom.

slik jobber vi

Vi vet at effektiv annonsering koster deg både tid og ressurser som du kunne ha brukt på mye annet. I tillegg kan annonseverktøyene være komplekse, og tar lang tid å sette seg inn i.


Først vil vi finne ut hvor du har størst potensiale til å nå ut til målgruppen din. Deretter gjelder det å produsere det best egnede innholdet og budskapet. Målet er at du skal få mest mulig igjen for pengene du investerer.

FAST PRIS

Du vil i forkant av samarbeidet få en fastpris på selve arbeidet vi utfører, som du med trygghet kan forholde deg til videre.

Personlig oppfølging

Du kan regne med at både du og kampanjene blir ivaretatt gjennom tett oppfølging - fra start til slutt.

RAPPORT

Så snart en kampanje er avsluttet vil du selvsagt få tilsendt en resultatrapport fra oss.

Er du klar for å gi din synlighet en boost?

Send oss en melding!

Navn
E-post
Melding
0 of 800