Styrk din synlighet med sosiale medier


Sosiale medier er blitt en større og viktigere del av markedsføringen for merkevarer flest. Men det krever også mer tid, oppmerksomhet og ressurser en tidligre. Derfor er vi her - for å lette på frustrasjonen og alle de daglige arbeidsoppgavene du ellers måtte ha, samtidig som du blir lagt merke til. 

hvorfor sosiale medier?

Tall fra Ipsos, viser at 8 av 10 nordmenn bruker sosiale medier daglig, hvorpå hele 82% av befolkningen over 18 år er på Facebook. Samtidig er det en voldsomt sterk økning i antall brukere på Snapchat og TikTok, i tillegg til at Instagram og YouTube holder seg stabil.

Svaret på regnestykket blir dermed ganske enkelt; sosiale medier er en gullgruve av potensielle kunder - nesten uansett hvilken merkevare du er. Utfordringen er å vite hvilke kanaler du bør velge og hvordan du skal klare å bryte gjennom lydmuren.

DISSE KANALENE ER VI EKSTRA GODE PÅ

slik jobber heliks med sosiale medier

Vi forstår og respekterer at du som kunde har helt egne behov, og at lommeboken kanskje ikke alltid strekker til for å få til alt på én gang. Derfor er vi opptatt av å skreddersy en løsning som imøtekommer både det du trenger, kapasiteten din, ressursene dine og utgangspunktet ditt. Av og til kan det bety at vi hjelper deg opp og frem fra ingenting, eller at vi bidrar med noe innsats der du trenger det mest. 

DETTE ER NOE AV DET VI TYPISK HÅNDTERER:

Kanaloptimalisering for Visuell Identitet

Oppsett av valgte kanaler, hvorpå vi sørger for at alle disse gjenspeiler din visuelle identitet og hovedbudskap til omverdenen.

Oppussing av Eksisterende Kanaler

Oppussing av eksisterende kanaler, dersom dere allerede har en tilstedeværelse.

Annonseringsklar Bedriftskonto

Oppsett av bedriftskontoer slik at du er godt rustet og forberedt den dagen du ønsker å sette i gang med betalt annonsering.

Kanaldrift og Strategisk Oppfølging

Drift av kanaler. Altså, daglig og/eller ukentlig oppfølging av aktiviteter og tiltak i henhold til en publiseringsplan, men gjerne også en digital strategi. Ofte inngår også produksjon av innhold (foto/video/animasjon/grafikk/tekst - alt ettersom), dersom det er ønskelig og avtalt.

Analyse for Smarte Beslutninger

Innhenting av data og innsikt, og rapportering på dette. Slik kartlegger vi hva som fungerer og ikke for å skape bedre forutsetninger for kloke valg videre.

Og du! Ofte trenger man også bare noen tips og triks. Derfor tilbyr vi også kurs for å veilede deg dit du vil, også innenfor dette området.

Husk også at det kan være lurt med en digital strategi i bunn for å optimalisere arbeidet ditt i alle digitale kanaler.

Send oss en melding!

Navn
E-post
Melding
0 of 800