Nettside. merkevarens digitale hovedhus


velkommen hjem til oss

For det er nemlig det som bør være en stor del av ditt fokus med tilstedeværelsen digitalt - at kundene dine til slutt skal komme til et sted hvor de føler seg vel møtt og ivaretatt. Nettsiden din er det stedet. Her har du muligheten til å informere, inspirere og/eller selge, og ikke minst etterlate et så imponerende inntrykk som mulig.

På nettsiden din har du muligheten til å informere, inspirere og/eller selge, og ikke minst etterlate et så imponerende inntrykk som mulig.


Merkevarens identitet skal selvsagt være sterkt representert. Videre bør nettsiden også ta høyde for en del tekniske faktorer, ha spennende innhold, logisk navigasjon, være dynamisk og interaktiv og ikke minst ta hensyn til brukervennlighet og enhetsbruk (mobil og PC). Det er med andre ord mange ting å tenke på ved oppbyggingen av en nettside - og langt utover det vi her har nevnt. Derfor kan det være lurt å samarbeide med noen som vet nøyaktig hvordan man bygger, optimaliserer og designer for suksess.

Husfliden Røros nettside på mobil

Fordi alle setter pris på opplevelsen av å komme til et helt unikt hjem - ofte så mye at man ønsker å komme tilbake.

Slik jobber vi

I Heliks har vi fokus på kvalitet, skreddersøm, funksjonalitet og levetid. I samarbeid med deg legger vi en plan for hva du vil legge vekt på ved nettsiden. Deretter utfører vi det arbeidet som er nødvendig for at du skal få en nettside som fungerer optimalt til det formålet du trenger den til. En nettside er utvilsomt ett av de viktigste tiltakene du kan gjøre for å ivareta og optimalisere synligheten for din merkevare, noe vi tar på største alvor!

  • Design

  • Fokus på konverteringer

  • SEO

  • Nettløsninger

Fokus på konverteringer

Nesten uansett hva du holder på med så er målet med nettsiden å selge tjenester eller varer. Derfor har vi stor fokus på konverteringer når vi lager nettsider.