Nettside


Tjeneste

Nettsider som selger, skaffer deg flere leads og som implementerer dine markedsføringsstrategier på en effektiv og stilfull måte. Heliks bygger nettsider som får frem din virksomhets unike identitet.

Uansett om du er en bedrift som trenger en omfattende nettside som spiller på lag med dine markedsføringsaktiviteter, eller du er en liten organisasjon som trenger en enkel nettside, så hjelper vi deg til konkurransedyktig pris og kvalitet.

Byantikvar Håndverktradisjoner nettside

Kunde: Røros kommune
byantikvar.no

Camp Bjøntegaard nettside

Kunde: Camp Bjøntegaard
sommerleir.no

Hobbyshoppen nettside

Kunde: Hobbyshoppen
hobbyshoppen.no

Jakobsaasen Hyttegrend nettside

Kunde: Jakobsåsen Hyttegrend
jakobsaasen-hyttefelt.no

Kortreiste lesetips nettside

Kunde: Os kommune
kortreistelesetips.no

Primar nettside

Kunde: Primar
primar.no

NETTSIDER TIL ALLE FORMÅL

Vi har fokus på kvalitet, skreddersøm, funksjonalitet og levetid. I samarbeid med deg legger vi en plan for hva du vil legge vekt på. Skal du selge? Informere? Inspirere? Kanskje en kombinasjon?  Vi utfører hele prosessen som er nødvendig for at du skal få en nettside som fungerer optimalt til det formålet du trenger den til. Med en god nettside vil din identitet virkelig legges merke til!

Få frem det unike ved din bedrift

VI i Heliks er gode på å få frem det som gjør din bedrift unik, derfor er ingen av våre nettsider like.

Gjennom en god dialog vil vi få innsikt i hva som gjør din bedrift unik og lage et design og en fullverdig nettside basert på dine innspill.

Jeg trenger innhold til nettsiden min, kan dere hjelpe meg?

Ja det kan vi! Vi kan enten hjelpe deg med foto, video eller grafisk design.

Gjør dere også SEO?

Alle nettsidene vi bygger er teknisk optimalisert. Det betyr at de er raske, innholdsmessig riktig satt opp og har egendefinerte titler og metabeskrivelser.

Er SEO viktig for deg? Da kan vi sy i sammen en pakke som inkludere nettside og SEO-arbeid utover det tekniske.

Hva bygger der nettsidene med?

Alle våre nettsider bygges i WordPress. Hvorfor? Jo fordi WordPress er godt egnet for de fleste sider og er utrolig godt på funksjonaliteter. WordPress er også ganske så nybegynnervennlig så du kan enkelt endre tekst og bilder selv etter vi har levert nettsiden til deg.

Kan dere hjelpe meg med domene og webhotell?

Selvfølgelig kan vi det! De fleste av våre kunder velger at vi håndterer domene/webhotell for dem. Vi tar også på oss arbeidet med å holde nettsiden din oppdatert og tilbyr gratis support om det skulle skje noe. Dette gir kundene våre en trygghet på at alt er i orden til en hver tid.

Jeg trenger en nettbutikk, kan dere hjelpe meg?

Ja det kan vi. Vi bygger nettsider i WooCommerce, men det er muligheter for å bruke en annen plattform som f.eks. Shopify hvis ønskelig. Ta kontakt og fortell litt om hvilken type nettbutikk du ønsker.

Hvor mye koster en nettside?

Det varierer veldig. Noen ønsker en veldig enkelt nettside som vanligvis ikke vil koste så mye, mens andre vil ha en mer helhetlig side. Fortell oss litt om nettsiden du ønsker, hva du ønsker at den skal inneholde, antall sider også videre. Deretter kan vi gi deg et uforpliktende tilbud.

Prosjekter

Kunde: Brannportal

Annonsering, Nettside, Strategi, Videoproduksjon

Kunde: Os Trekultur

Nettside, Videoproduksjon

Kunde: Camp Bjøntegaard

Annonsering, Nettside, Strategi

Kunde: Røros Byantikvar

Nettside, Videoproduksjon