Tjeneste

Nettside

En nettside er selve fundamentet for din merkevare. Vi produserer nettsider med fokus på brukervennlighet, godt innhold og design for å løfte frem dine beste kvaliteter og egenskaper.

Byantikvar Håndverktradisjoner nettside

Kunde: Røros kommune
byantikvar.no

Camp Bjøntegaard nettside

Kunde: Camp Bjøntegaard
sommerleir.no

Hobbyshoppen nettside

Kunde: Hobbyshoppen
hobbyshoppen.no

Jakobsaasen Hyttegrend nettside

Kunde: Jakobsåsen Hyttegrend
jakobsaasen-hyttefelt.no

Kortreiste lesetips nettside

Kunde: Os kommune
kortreistelesetips.no

Primar nettside

Kunde: Primar
primar.no

Nettsider til alle formål

Vi har fokus på kvalitet, skreddersøm, funksjonalitet og levetid. I samarbeid med deg legger vi en plan for hva du vil legge vekt på. Skal du selge? Informere? Inspirere? Kanskje en kombinasjon?  Vi utfører hele prosessen som er nødvendig for at du skal få en nettside som fungerer optimalt til det formålet du trenger den til. Med en god nettside vil din identitet virkelig legges merke til!

Dette har vi fokus på

01. Design

Design er ikke bare hvordan nettsiden ser ut, det er også brukervennlighet. Vi designer alle nettsidene fra bunnen av slik at din bedrift får sin unike identitet frem på nett.

02. Konvertering

Er målet med nettsiden flere konverteringer? Heliks optimaliserer din nettside slik at du får flere konverteringer i form av leads eller salg.

03. SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) skaffer deg flere besøkende og dermed flere konverteringer. Alle våre sider blir levert med grunnleggende teknisk SEO, men ønsker du skikkelig fart på nettsiden din kan du ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Les mer om SEO.

04. Optimalisering

En nettside må være rask for at du skal kunne holde på de som besøker nettsiden din. Vi optimaliserer alle nettsider i WordPress slik at du får en rask og effektiv plattform.

05. Innhold

Innhold er det som gjør nettsiden levende. Trenger du for eksempel foto, video, tekst eller designelementer kan Heliks hjelpe deg med det meste. Ta en prat med oss på hva du ønsker deg så finner vi en løsning. 

06. Alltid fornøyde kunder

Heliks lever på fornøyde kunder og arbeider tett med deg gjennom hele prosessen. Vi gir oss ikke til du blir fornøyd med det du får.

Prosjekter

Kunde: Os Trekultur

Nettside, Videoproduksjon

Kunde: Camp Bjøntegaard

Annonsering, Nettside, Strategi

Kunde: Røros Byantikvar

Nettside, Videoproduksjon