Innholdsproduksjon som fremhever din merkevare


Du kan ha en genial idé og et produkt eller en tjeneste som er så bra at alle ville benyttet seg av det om de kunne. Det hjelper lite om du ikke er synlig, og fortjent synlighet får du gjennom meningsfylt, interessant og relevant innhold. Vi i Heliks har lang erfaring og kompetanse innenfor spekteret av innholdsproduksjon - enten det er tekst, foto, video, animasjon, grafiske illustrasjoner eller til og med 3D-design.

Hva slags innhold du bør velge er både individuelt og situasjonsbestemt. Ofte kan arbeid med tekst være tilstrekkelig, mens andre ganger trenger du en eller annen form for visuelt innhold som kan fortelle mye på én gang, tiltrekke oppmerksomhet raskere og vekke ekstra sterke følelser. Vi hjelper deg til å finne ut hva slags innhold som kan styrke akkurat din merkevare.

  • Video

  • Foto

  • Animasjon

  • Tekst

Video

Ifølge HubSpot, forteller 96% av bedrifter at de anser video som en viktig del av sin strategi i 2023, og 70% av de som hittil ikke har valgt å bruke video har planer om å gjøre dette. Videre hevder 86% av de bedriftene som har erfaring med videoinnhold, at det har hatt en mer direkte og positiv påvirkning på salg enn noensinne.

Vi i Heliks vil gjøre vårt ytterste med å fortelle din historie og ditt budskap for at du skal legges merke til. Med nøye planlegging, høy kompetanse og profesjonelt teknisk utstyr leverer vi ferdig produkt til avtalt tid og etter dine ønsker.

Dette er blant videoene vi typisk produserer:

Reklame

Produktvideo

Dokumentar

Dronevideo

Eventvideo

Musikkvideo

Send oss en melding!

Navn
E-post
Melding
0 of 800