Kunde: Klive

Merkevarebygging med video og foto


Prosessen startet med gode møter i samarbeid med kunde og Haus Byrå for å få en forståelse av hvordan denne merkevaren ønsket å presentere seg selv. Hovedpoenget var selvfølgelig å trekke frem hva som faktisk ligger i navnet "Klive". Som en avsluttende del av planleggingsfasen utarbeidet vi så en dreiebok. Denne ble fulgt til punkt og prikke - både ved produksjonsdagen og i tiden etterpå i forbindelse med ferdigstillelse og redigeringsarbeid. Stillfoto ble også produsert og ferdig redigert - med de tilsvarende holdepunkter som merkevarevideo.

MERKEVAREVIDEO OG FOTO


I 2021 ble Heliks invitert av Haus Byrå til å bidra med produksjon av merkevarevideo og foto som en del av arbeidet med å etablere ny visuell identitet for NØK Nett/Klive. Ja takk - gjerne, svarte vi! Behov og retningslinjer ble tydelig overlevert i forkant. Oppdraget skulle utføres i løpet av ganske kort tid og i all hemmelighet.

Takket være god dialog med både Klive og Haus Byrå, fikk vi en fin forståelse for hvordan denne merkevaren ønsket å presentere seg selv. Hovedpoenget var selvfølgelig å trekke frem hva som faktisk ligger i navnet "Klive". Som en avsluttende del av planleggingsfasen utarbeidet vi en dreiebok som senere ble fulgt til punkt og prikke - både på selve produksjonsdagen, men også ved post - produksjon og ferdigstillelse. I tillegg ble det fotografert med utgangspunkt i tilsvarende holdepunkter som merkevarevideo. Også i senere tid har vi fått anledning til å produsere ytterligere fotomateriale for merkevaren.

Etter en presentasjon av seg selv, var Heliks et enkelt valg for oss til å lage filmen som presenterer animasjonen i Klive. At de også har lokal tilhørighet innenfor vårt forsyningsområde var midt i blinken. Vi er meget godt fornøyd med resultatet av både film og bilder, og vil på det sterkeste anbefale Heliks til andre.

Daglig leder Klive AS

Frode Eggestad


hvem er Klive?


Sensommeren 2021 skiftet Nord-Østerdal kraftlags nettselskap navn fra NØK Nett AS til Klive AS. Dette ble pålagt fra NVE, da kraftlaget som eier av strømnettet skal være helt nøytrale - uten å kunne kobles til andre selskap. 

Nettselskapet Klive har 37 ansatte, fordelt på montører og planingeniører for strøm og fiber. Hovedkontor, lager og driftssentral ligger på Tynset, og i tillegg opererer de med montøravdelinger i Alvdal og Rendalen.