Tjeneste

Annonsering

Annonsering på nett er kanskje det lureste du kan gjøre for å gi merkevaren din en ekstra boost i synlighet. Vi bistår deg tett med å kommunisere ditt unike budskap for omverdenen - på en gjennomtenkt, målrettet og kostnadseffektiv måte.

Hvilke annonsealternativer finnes?

01. Søkemotorannonsering

Med søkemotorannonsering tar vi i bruk verdens største søkemotor Google, for å drive verdifull trafikk til nettsiden din. Du betaler kun når noen klikker på annonsene dine - såkalt PPC (Pay Per Click), og dette er en svært kostnadseffektiv måte å drive annonsering på.

Vi i Heliks kan også bygge spesifikke landingssider som koordineres med annonsene dine. Slik vil du kunne få en høyere kvalitetsscore på annonsene dine, og på den måten betale mindre per klikk.

02. Videoannonsering

Videoannonsering er en utrolig god måte å få frem budskapet ditt visuelt. Nå ut til nye potensielle kunder og skap merkevarebevissthet. Vi kan sette opp denne type annonser for deg i Facebook, Instagram, LinkedIn eller YouTube. 

Mangler du videomateriale? Vi kan lage det for deg! 

03. Displayannonsering

Bruk en blanding av bilder og tekst til å få frem budskapet ditt. Display annonser vises hovedsakelig på nettsider, men kan også sees i apper. Et perfekt verktøy dersom du har behov for å gjøre folk bevisst på at du finnes. Med Google når man ut til 90% av internettbrukere i verden og du kan målrette annonsene mot spesifikke tema, nettsider, ord og mye annet.

Prosjekter

Kunde: Rindalshytter Eiendom

Annonsering, Foto, Strategi, Videoproduksjon

Kunde: Camp Bjøntegaard

Annonsering, Nettside, Strategi