Kunde: Urørt Ski- og Sykkeleventyr

Innholdsproduksjon og annonsering for sykkel- og skieventyr


Vi har fulgt og bistått Urørt Ski- og Sykkeleventyr med både innholdsproduksjon og digitale markedsføringstjenester over flere år. I perioden har vi vært så heldige å være med på oppdrag til både Dovre, Savalen, Alvdal, Mjølfjell, Vatnahalsen og Georgia. Spenning, moro og eventyrlige naturopplevelser er passende nøkkelord for denne aktøren, og vi digger det!

innholdsproduksjon

Blant innholdet vi har produsert for Urørt ski- og sykkeleventyr, finner vi både video, foto og grafikk. Formålet har stort sett vært å løfte frem de ulike turmulighetene og destinasjonene som tilbys - på en måte som står i stil med merkevarens identitet og personlighet. Her har det vært viktig for oss å gjenspeile og visualisere lekenheten, urørt, flott natur, stemningen blant gjester og turdeltakere - og ikke minst den eventyrlige følelsen man får på disse turene. 

Innholdet benyttes aktivt til både organisk og betalt aktivitet på nettside og sosiale medier.

betalt annonsering

Når det gjelder betalt annonsering, har vi stort sett arbeidet innenfor Meta - universet; altså Facebook og Instagram. Gjennom tett og tydelig dialog med Urørt selv, har vi optimalisert både innhold og teknisk målretting til det beste for merkevaren. Annonseringen har ført til både økning i merkevarebevissthet, trafikk til nettside og faktiske salg - faktisk også blant dansker så vel som nordmenn.

hvem er Urørt Ski- og sykkeleventyr?

Urørt ski- og sykkeleventyr er en familiebedrift som er spesialist på naturopplevelser. Med utgangspunkt i gårdstunet vårt i Alvdal har vi tilgang til et helt unikt nettverk av stier, veier og fjell, og vel hjemme fra tur kan du finne hvilepulsen ved peisen, handle litt lokale varer i butikkutsalget vårt, eller ta et villmarksbad i det fantastiske juvet som ligger rett ved.